zsidózó blog

Történelmi és jelenkori válogatott nyílt és sunnyogó zsidózások gyűjteménye egy helyen.

Archívum

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Mein Kampf ihletésű jobbikos idézetek

2014.02.14. 21:11 s.m.g.

 

Jobbikos kézikönyv: Mein Kampf

„Lehet, hogy Önök úgy gondolkodnak, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben nem szabad ujjat húzni a világot uraló Izrael uraival, ebben van logika.”
Vona Gábor: "A jaffa-narancs" Paralmenti felszólalás

„Ha ez így megy tovább, egy szép napon beteljesedik a nagy zsidó jóslat: "A zsidó felfalja a föld népeit és azok urává lesz."
Mein Kampf, II. kötet, 5. fejezet Világnézet és szervezet

hj.bmp

*

„Steiner Pál ismét bebizonyította, hogy a magyarság helyett csak a zsidók érdekképviseletét tekinti feladatának.” Dúró Dóra

„A zsidók által vezetett párt csak zsidó érdekeket ismer, ezek pedig semmiképpen sem fedik az árja népek érdekeit.”
Mein Kampf, II. kötet, 5. fejezet Világnézet és szervezet

*

„Bérlet, uzsora. Hány gyereklányt fognak így "kupiba" kényszeríteni? Vagy a pedofil zsidók belekényszeríteni más fajtalankodásba? Ez még messze sincs kiélezve, még csak készülődik a baj. Hasonlóság? Párhuzam? Ha felfedezzük kik vannak a háttérben, már szinte szabállyá tehetjük a dolgok alakulását. A zsidó ilyen, így működik. Ahol felülre kerül, ott mindig ez a történet.”
Keszthely Jobbik

A zsidóságnak a prostitúcióhoz, de még inkább a leánykereskedelemhez való viszonyát Bécsben jobban lehetett tanulmányozni, mint bármely más nyugat-európai városban, talán a dél-franciaországi kikötővárosokat kivéve.”
Mein Kampf, I. kötet, Bécsi tanulóévek

*

„Nem kell kerülgetni a forró kását, kimondom: az egész nyugati világot végeredményben néhány dúsgazdag és rendkívül befolyásos zsidó család tartja uralma alatt, akiknek a hatalma évszázadok szívós cselszövésével szinte mértéktelenre nőtt. Ne tévesszen meg senkit, hogy a globalizált világban rendkívül sok szereplő van jelen, a háttérben mindig is a "nagyok" hozzák a döntéseket. Az ő érdekük pedig az, hogy a kamatprésből folyamatosan ömöljön a pénz, tekintet nélkül az adósok állapotára.”
Tiszaújváros Jobbik

„Ez kovácsolta belőle azt a gazdasági fegyvert, amelyet a nemzetközi zsidó a szabad független államok gazdasági alapjának, nemzeti iparának és nemzeti kereskedelmének elpusztítására használ, és amelynek hatása a nemzetközi pénzzsidóság szolgálatában a szabad népek rabszolgasorba jutásához vezet.”
Mein Kampf, II. kötet, A szakszervezeti kérdés

*

„A cionista globális elitnek a kevert fajú, a nemzeti és vallási öntudatától megfosztott birodalmi népesség létrehozására irányuló törekvése előtt két akadály tornyosul: az egyik Európa őshonos fehér népeinek ellenállása, a másik pedig az iszlám vallás térnyerése. Megjegyzendő persze, hogy a muzulmán vallás erősödése is súlyos veszélyt jelent a fehér fajra nézve, mely ez idő szerint a zsidó uralkodó elit és az általa támogatott idegen bevándorlók kettős nyomása alatt áll.”
Keszthelyi Jobbik

„Zsidók voltak azok, akik a négereket a Rajna partjára hozták azzal a határozott célkitűzéssel, hogy az ebből folyó vérfertőzés tönkretegye a gyűlölt fehér fajt, letaszítsa kulturális és politikai magaslatáról, és önmagát tegye e faj urává.” [….] „A demokratikus népzsidóból vérszomjas zsidó, a népek kényura lesz. Rövid néhány év leforgása alatt megkísérli az értelmiség nemzeti képviselőinek a kiirtását, és mialatt természetes szellemi vezetésüktől fosztja meg a népeket, egyúttal megérleli őket az állandó leigázottság rabszolgaságára.”
Mein Kampf, I. kötet, Nép és faj

*

„Azt, hogy e népeknek egész léte mennyire a hazugságok sorozatán nyugszik, leginkább a zsidók által annyira gyűlölt "Cion bölcseinek jegyzőkönyvei"-ből állapíthatjuk meg.”
Mein Kampf, I. kötet, Nép és faj

cion.bmpKeszthely Jobbik

*

A keszthelyi Jobbik alapszervezeti oldalon teljes terjedelmében elérhető a a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei.
Azok kedvéért, akik nem hallottak volna a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveiről, érdemes megtudniuk, hogy ez a töménytelen mennyiségű szöveg a 20. század elején terjesztett antiszemita irodalmak sarokköve, melyből -láthatóan - Hitler is bőszen merített. A jegyzőkönyvek célja bizonyítani az egész világra kiterjedő zsidó összeesküvést. Ismeretlen szerkesztők állították össze (naná!). Habár többszörös bizonyítást nyert, hogy a jegyzőkönyveknél hamisításról van szó, a világ antiszemitái és az összeesküvés-elméletek hívei között még ma is sokan hisznek autentikusságában. Nincs ez másképp a Jobbik esetében sem.

 

További "jópofa" idézetek nemnáciéktól:

 

Világméretű zsidó összeesküvésnek vagyunk a tanúi, amelynek célja Magyarország gyarmatosítása és erőforrásainak ellopása.

Pörzse Sándor, Jobbik parlamenti képviselő (idézet: itt)

Ők uszították a magyarságra a cigányságot, ők presszionálják őket, ők adják alájuk a lovat, mert úgy gondolják, hogyha itt az országban bármi olyan esemény történik, akkor nekik már csak be kell költözniük. És hát, ugye nem kell mondanom, hogy kikről beszélek, de én, mint keresztény ember, úgy gondolom, hogy imádkoznunk kell ellenségeinkért is. Én is megteszem ezt minden nap, imádkozom értük, sőt azt szeretném a legjobban, ha itt a Kárpát-medencében, magyar földön megszületne a második Mózes, és úgy mint őse Egyiptom földjéről kivezetné a választott népet a Kárpát-medencéből is.

Egyed Zsolt, Jobbik parlamenti képviselő (idézet: itt - 4 perc cigányozás után az ötödik percben kezd rá a  zsidózásra) 

 ágoston3.png

 

Ágoston Tibor, a Jobbik debreceni önkormányzati képviselője

 

 zagyva.bmp

Zagyva György Gyula, Jobbik parlamenti képviselő

 

A lista még hosszasan folytatható...

süti beállítások módosítása